RolloPlusz Kft.

Rolloplusz_logo

Nyílászárók

Ablakok, ajtók

Nem számít, hogy új házat épít vagy meglévő épületet szeretne felújítani, az ablakok döntő szerepet játszanak. Házépítés során már előre tájékozódjon a különböző ablaktípusokról, és legjobb esetben kérje szakember segítségét. Az épület méretétől, elhelyezkedésétől és felépítésétől függően optimális ablakként eltérő változatok és modellek jöhetnek számításba. A bejárati ajtóhoz hasonlóan a helyes ablak kiválasztásánál is az energiafogyasztás, zajvédelem és betörés elleni védelem lehet döntő tényező.

Garázskapuk

Cégünk a hazai gyártású EURODOOR garázskapukat forgalmazza, mely olasz szendvicspanelekkel és német motorokkal készül. Az EURODOOR garázskapuk előnye, hogy a gyártó egyedi méretekre szakosodott, ezért nem kell a hagyományos szekcionált garázskapu méretekre hagyatkoznunk. 

A kapuk légzárása a poliuretán zárt cellás anyagának, illetve a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhető. Kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak, továbbá elzárja a nedvesség útját is. 

Felület kezelési eljárás, hogy a habot közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festik. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, aranytölgy, mahagóni és dió színeken kívül, egyéni színek is választhatóak a RAL, színskála teljes palettájából. 

Maximum 3 m lehet a lakossági kapuk magassága. Az ennél nagyobb magassággal rendelkező kapuinkat már ipari kategóriába soroljuk, és jóval robusztusabbak, mint lakossági párjaik.

harmonikaajtok

Harmonikaajtók

A harmonikaajtók nem nyílnak be a helyiségekbe ezért alkalmazásukkal növelhető a lakások, irodák belső tere. Könnyű kezelhetősége és tisztán tarthatósága teszi közkedveltté a felhasználók körében. A lamellák harmonikaszerű mozgást végeznek így nyílnak és záródnak. Teljesen síkfelületűre nem állíthatóak, köszönhetően a fő lamellákat összekötő profiloknak. A harmonikaajtó felszerelhető korábban beépített ajtó fatokjába, vagy ajtónyílásokba. Nyitott állapotban az ajtónyílás szélességi méretének körülbelül 20%-át foglalja el.

Kérjen időpontot!

Kérdése merült fel? Forduljon hozzánk bizalommal!