RolloPlusz Kft.

Rolloplusz_logo

CSOK Plusz

Mit kell tudni a CSOK Pluszról?

KIK VEHETIK IGÉNYBE?

Azok a házaspárok vehetik igénybe a CSOK Pluszt, akik újonnan vállalnak gyermeket, és a házaspár hölgy tagja a 41. életévét még nem töltötte be, vagy 2025 év végéig 12 hetes várandós.

 

ÖSSZEGHATÁROK FELTÉTELEI

  • 15 millió forint 1 vállalt gyermek esetén
  • 30 millió forint 2 gyermek (legalább 1 vállalt) esetén
  • 50 millió forint 3 vagy több gyermek (legalább 1 vállalt) esetén

MILYEN KAMATOZÁSA VAN?

A CSOK Plusz egy államilag támogatott lakáshitel, amely legfeljebb 50 milliós összegű, és legfeljebb 3%-os fix kamatozású.

 

HITEL-ELENGEDÉS

A második és harmadik újonnan születő vagy örökbefogadott gyermek után 10-10 millió forintos tartozás-elengedést vállal az állam, mely 180 napon belül igényelhető.

A CSOK PLUSZ HITEL ELŐNYEI

A CSOK Plusz hitelfelvétel esetén az első évben nincs tőketörlesztés, egyedül a kamatot kell törlesztenie a házaspárnak. Az első gyermek érkezése után lehetősége van a házaspárnak 1 éves törlesztési moratóriumot kérnie. A CSOK Plusz által vásárolt ingatlanok illetékmentesek. Kombinálható a preferált kistelepüléseken a falusi CSOK vissza nem térítendő támogatással.

 

MIRE TUDOM IGÉNYBE VENNI A CSOK PLUSZT?

  • Az ország egész területén található lakóingatlanokra
  • Nagyobb lakásba költözéshez, és annak bővítéshez, legfeljebb 150 millió forintos ingatlanra
  • Az első lakásvásárlásotokra, akár 10%-os önerővel, maximum 80 milliós ingatlanra
  • Meglévő lakásotok bővítésére

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI NEKTEK?
Épülő, vagy felújítandó házatokba/lakásotokba kérjétek tőlünk nyílászáró és árnyékoló kínálatunkat. Legyen szó garázskapuról, bejárati ajtóról, ablakokról, szúnyoghálókról, különböző árnyékolási megoldásokról, vagy akár könyöklőkről, párkányokról, mi állunk rendelkezésetekre. 

 

KIVITELEZŐT KERESTEK?

Partnercégünk vállalja lakásotok/házatok teljes körű kivitelezését a villanyszereléstől kezdve, homlokzati szigetelésen, burkoláson át az épületgépészetig, majd festésig. Kérjétek elérhetőségüket a Kapcsolat fülön, vagy az info@rolloplusz.hu címen.